sâmbătă, 26 martie 2016

GPS Android fara internet download




GPS Android fara internet download

Download / Descarca hartile gps noi cu actualizare in ianuarie 2016 de aici (click) harta cu acoperire de peste 98%.

Poti sa verifici daca este compatibila cu sisitemul tau de navigatie gps aici (click)

Info: Hartile GPS aun fost scanate cu 2 (doi) antivirusi de catre echipa harti gps noi. Va recomandam ca inainte de instalare / copiere in sistemul dvs de navigatie sa mai efectuati o scanare cu un antivirus.




Deasemenea, dorim sa va aducem la cunostiinta faptul ca noi / echipa noastra nu solicita / cere / informeaza sa efectuati plati pentru a descarca hartile gps gratis. Totul este 100% gratuit.

Ca sfaturi, as dorii sa va spun ca atunci cand doriti sa va faceti update sau sa va actualizati harta gps, trebuie sa vedeti ce tip de format este harta dumneavoastra care functioneaza in aparatul GPS. De exemplu, extensia din aparatul dvs poate sa fie .fbl (romania_2016_update.fbl) ceea ce trebuie sa puneti neaparat si dvs in aparatul GPS cand faceti update-ul. NU trebuie neaparat sa fie numele hartii identic cu cel vechi, adica romania_2016_update.fbl ci trebuie sa fie pastrata doar extensia .fbl iar numele poate sa fie si altfel, de exemplu harta-romania-2016.fbl

In acest fel, update-ul se face foarte simplu. Efectiv, stergeti harta veche din aparatul GPS si o copiati pe cea noua. In mod normal, aparatul GPS o detecteaza automat daca ati pastrat extensia hartii.

Pentru a vedea ce extensii folosesc toate sistemele de navigatie, si in acest fel vei stii 100% ce extensie trebuie sa folosesti pentru sistemul de navigatie folosit de tine, viziteaza aceasta pagina: extensii harti gps - actualizare 2015 decembrie (cam toate aparatele gps)

Harti GPS 2016, Harti GPS 2016 Gratis, Harti GPS Noi, Harti GPS free download, Harti GPS Gratis 2016, Actualizare Harti GPS 2016, Harti GPS 2016 Gratuite, Harta GPS Europa, Harti GPS Full Europa 2016